Верона предлага богат избор на места за отсядане, подходящи за всеки бюджет.Представяме ви нашите лични впечатления от следния хотел:

Хотел Бaрета /Hotel Bareta/: 

Местоположение: Хотелът се намира в градчето Калдиеро, на няколко километра от град Верона и в близост до магистралата, свързваща Венеция и Милано. За да посетите Верона определено ще ви е нужен транспорт- кола или автобус, но ако просто преминавате оттам и имате нужда от място за нощуване, хотелът е една добра опция поради близката си разположеност до магистралата. В самото градче има ресторанти и заведения, които може да посетите. Пътуването от Калдиеро до историческия център на Верона с кола е около 15-20 минути в зависимост от трафика.


Качество на стаите: Хотелът предлага много добри стаи, в които може да ползвате повечето съвременни удобства.

Чистота на хотела:  Хотелът е поддържан в добро състояние. Стаите и баните са чисти и подредени. Наскоро хотелът беше реновиран и беше изградено допълнително крило с нови стаи.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотела е отзивчив. Служителите на рецепцията владеят английски език и могат да ви помогнат с всичко.

Интернет:  Интернет е достъпен в целия хотел безплатно.

Паркинг: Паркирането пред хотела е възможно. Самият хотел разполага с безплатен частен паркинг, в който обаче може да паркират не повече от 5 коли. Няма никакъв проблем обаче да използвате улицата отстрани на хотела или публичен паркинг точно срещу хотела за паркиране /безплатно/.

Закуска: Предлаганата в хотела закуска е на добро ниво.

Цена на нощувката: Предвид качеството на стаите, нивото на обслужване, възможността за безплатен паркинг и интернет, считаме че цената на нощувка в хотела е на доста добро ниво. Понякога излизат и още по-изгодни оферти за нощувки, но за тази цел трябва да следите в съответните сайтове за онлайн резервации.

Резервирайте своя престой във Верона тук: